Auteur Topic: KNAC Fotowedstrijd ‘Oldtimer van het Jaar’  (gelezen 763 keer)

DUETTO

  • Moderator
  • CCN_Lid
  • Sr. Member
  • ***
  • Berichten: 269
    • Bekijk profiel
KNAC Fotowedstrijd ‘Oldtimer van het Jaar’
« Gepost op: juli 05, 2017, 19:23:43 pm »
KNAC Fotowedstrijd ‘Oldtimer van het Jaar’Nu het oldtimerseizoen weer goed op gang is gekomen organiseert de KNAC organiseert de fotowedstrijd ‘Oldtimer van het Jaar’. Van 22 mei tot en met 31 juli nodigen we eigenaren van een klassieke auto uit om een leuke foto van hun geliefde auto in te zenden.

Na de sluiting van de inzendtermijn kan iedereen de hele maand augustus via de interactieve website op de ingezonden foto’s stemmen. De tien foto’s die de meeste stemmen krijgen, worden bekroond met fraaie prijzen.

Liefhebberij telt!

KNAC-directeur Peter Staal: “Onze club bestaat uit liefhebbers met een enorme verscheidenheid aan auto’s, van compacte Renaults tot woeste Ferrari’s en van lieve MG’s tot deftige Rolls-Royce’s. Diverse keren per jaar organiseren wij evenementen waar al deze auto’s bij elkaar komen. Dan blijkt dat het voor een klassiekerbezitter niet uitmaakt waarin men rijdt: rangen en standen bestaan niet, de liefhebberij telt! Dat gevoel willen we met deze fotowedstrijd op onze website en sociale media in beeld brengen. We hopen dan ook op veel inzendingen waaruit de liefde voor de auto duidelijk blijkt.”

Ook voor niet-leden

De fotowedstrijd ‘Oldtimer van het Jaar’ is er voor alle liefhebbers van klassiekers, dus ook niet-leden van de KNAC kunnen deelnemen, De enige voorwaarde is dat de auto op de foto van voor 1991 is. Inzendingen kunnen tot 31 juli via de website www.knac.nl/oldtimer-van-het-jaar/ worden geüpload. De hele maand augustus kan ook weer iedereen op de inzendingen stemmen. De 10 inzendingen met de meeste stemmen belonen we met leuke prijzen, variërend van een op maat gemaakte autohoes tot een professionele taxatie of poetsbeurt. We maken de winnaars bekend in de eerste week van september. De auto met de beste stemmen zal bovendien als afbeelding worden gebruikt op de nieuwe KNAC-lidmaatschapspas voor 2018.
Bron website KNAC
Met vriendelijke groet, Mark

CobraClub Nederland Forum

KNAC Fotowedstrijd ‘Oldtimer van het Jaar’
« Gepost op: juli 05, 2017, 19:23:43 pm »