Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - wetpool

Pagina's: [1] 2 3 ... 16
1
Het Cobra café / Re: Kennisgeving
« Gepost op: januari 13, 2019, 13:11:03 pm »
Gecondoleerd met Willie Cor, en veel sterkte gewenst.

Theo

2
Cobra: algemene discussie / Re: Cobra op de korte baan..
« Gepost op: december 07, 2018, 18:00:11 pm »
Ik heb met de kitcarclub wel eens meegedaan op circuit Lelystad, dat was een dag na een wimedo wedstrijd. Dat is de organisatie die deze competitie in NL opzet. Was met de Rush trouwens, die is daar wat beter geschikt voor dan mijn Cobra. Verschrikkelijk leuk om te doen, al je rondes worden getimed, en je kunt jezelf dus telkens proberen te verbeteren. Pylonnetjes worden idd wel eens geraakt, maar dat levert direct straftijd op dus beter gewoon omheen rijden....

grts Theo

3
Cobra: algemene discussie / Cobra op de korte baan..
« Gepost op: december 07, 2018, 11:56:03 am »
Filmpje van Cobra op 'parcours' voor deze donkere koude dagen....


Grts, Theo

4
Het Cobra café / Re: Aparte cobra te koop
« Gepost op: augustus 16, 2018, 19:00:53 pm »
Hmmm, ja, apart is ie zeker ja......  :o

5
Algemene techniek / Re: borgdraad
« Gepost op: januari 16, 2018, 01:18:37 am »
Ik gebruik voor de spinners ook rvs lasdraad, maar wat mij opvalt is dat het verouderd. Eenmaal gemonteerd geen probleem, maar de paar meter die ik nog heb hangen kan ik eigenlijk niet meer gebruiken, omdat het nauwelijks nog te buigen is zonder dat t breekt. Dit was zeker niet zo een paar jaar geleden, het lijkt of de draad verhardt is..?
Maar eens een nieuw stukje scoren binnenkort.

Grts, Theo

6
The Cobra shop is open / Re: ac cobra schaal 1/4 te koop
« Gepost op: januari 16, 2018, 00:39:33 am »
Wat ik erg bijzonder vindt voor een dergelijk 'high end' model, dat er wielen gemonteerd zitten met wielbouten én fake spinners??

Hoe kan zoiets gebeuren, als je duizenden euris uit wil geven aan een model let je toch op details lijkt mij?

Grts, Theo

7
Voorstellen / Re: Voorstellen Joris
« Gepost op: december 29, 2017, 07:57:47 am »
Hoi Joris,
Ik vind je laatste foto t mooist eerlijk gezegd, is dat matzwart tussen hoogglans? Je zou ook voor wrap strepen kunnen kiezen als je zelf nog niet 100 % zeker bent? De letters opje banden worden geel?

Succes met je winterklussen/keuzes!

grts, Theo

8
Algemene techniek / Re: Oliedruk
« Gepost op: december 10, 2017, 06:52:07 am »
De oliepomp in de Roverblokken staan erom bekend dat ze nogal eens problemen geven met het zelfaanzuigen na droogstand. Dekseltje van de pomp eraf halen en dikke olie of montageolie (wat heb je gebruikt tijdens de revisie bij het monteren?) gebruiken om je pomphuis en de pompwielen zoveel mogelijk te 'vullen'. Ikzelf gebruik hier een grote injectiespuit met een kromme uitloop voor. Na een uitbreiding van je oliesysteem zal eerst alles gevuld moeten worden voordat er enige druk opgebouwd wordt. Dus idd je distributie afnemen (markeren!) en met adapter op je accuboor de pompas draaien.
Kun je aan de adaptor die je nu op de plaats van het oliefilter gemonteerd hebt niet zien welk kanaal er naar het midden en welk  naar de buitenzijde loopt? De slangen moeten dan op dezelfde manier naar de remote plaat gemonteerd worden. Het is wel belangrijk dat dit correct gebeurt!

Vriendelijke grts, Theo

9
Het Cobra café / Re: Dax Cobra weer APK goedgekeurd
« Gepost op: juni 01, 2017, 07:21:05 am »
Er wordt alleen gesproken over de eis dat de deuren op een normale wijze van binnen en van buiten te openen moeten kunnen zijn. Nergens staat dat er ook aan de buitenzijde een deurgreep moet zitten, de binnengreep is bij onze auto`s doorgaans prima van butenaf te bereiken.  Ik vraag me dan wel af hoe dit bij een gemonteerde hardtop gezien wordt. Wellicht dat daar wel een probleem geconstateerd wordt??

Heerlijk rijweer 8) 8), Grts, Theo

10
The Cobra shop is open / Re: Brandblusser
« Gepost op: mei 26, 2017, 13:03:22 pm »
Halon, is wat moeilijk te vinden tegenwoordig maar werkt het best. (ten koste van de ozonlaag, dat dan weer wel...)

11
Algemene techniek / Re: hoe zwaar zijn de cobra's afgeveerd eigenlijk achter
« Gepost op: april 22, 2017, 13:49:30 pm »
Even op persoonlijke titel denk ik niet dat de stijfheid van je vering dan het probleem is/was Rob. Eigenlijk is het zo dat je banden nooit in contact mogen kunnen komen met enig deel van de ophanging, chassis of de carrosserie. Dus ongeacht stuuruitslag of draagarm positie. Natuurlijk is het zo dat je met stuggere veren dit grotendeels kunt voorkomen, maar dit zal wsch wel ten koste van een stuk rijcomfort gaan. Overigens heb ik hetzelfde probleem, èèn van de  redenen voor mij om volgende keer een iets smallere band te gaan monteren.

Grts, Theo

12
Het Cobra café / Re: Time to change !
« Gepost op: april 18, 2017, 18:40:29 pm »
Mooi Rocco, en niet vergeten te schakelen hè!!! Maar, zijn niet alle daxen voorzien van een deDion achteras (nl met een aan de carrosserie opgehangen differentieel)
Of gaat het om het Camber compensation system van Dax? (het stangenstelsel wat je wielpositie optimaal houdt?
Heel veel rijplezier toegewenst!!

Grts, Theo

13
Het Cobra café / Re: Heb slechtere gezien
« Gepost op: april 17, 2017, 08:05:37 am »
:o :-X :'(

14
Cobra: algemene discussie / Re: Tracker in je auto
« Gepost op: april 14, 2017, 15:02:32 pm »
Moet ook op zoek naar wat ander omdat Garmin hun track&Trace apparaat niet meer ondersteunt. Jammer, werkte op zich prima, kon na Panne in UK in 2012 exact zien wanneer auto opgehaald werd en het vervoer naar NL volgen.

Grts, Theo

15
Het Cobra café / Re: Gas Monkey Cars for Sale At Barrett-Jackson
« Gepost op: maart 06, 2017, 18:19:23 pm »
Wat kunnen (en mogen!) meningen dan verschillen hè Wimpie, ik vind hem nl helemaal niet zo mooi, vooral de koplampen, de zwarte details en de uitgebouwde wielkasten vind ik afbreuk doen aan 't plaatje. De koplampen geven hem iets "koddigs", Bassie en Adriaan zouden er nog een wimpertje boven plakken...
Maar ieder zijn ding natuurlijk.

Grts, Theo

Pagina's: [1] 2 3 ... 16