Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - cobra-man

Pagina's: [1] 2 3
1
Paper Snake / SPOED: Cobra's in het wild gezocht
« Gepost op: februari 02, 2019, 16:03:02 pm »
We zoeken met spoed een mooi plaatje van een Cobra op een bijzondere stek, in bijzonder gezelschap of gewoon een bijzondere foto voor de rubriek Cobra in het wild!

NIET DOEN: in het forum reageren, we willen het voor de lezers van de Paper Snake graag als verrassing houden
WEL DOEN: de foto met - heel kort - wie, wat, waar sturen naar redactie@cobraclub.nl

en ... niet uitstellen, reageer nu!

Namens de redactie bij voorbaat bedankt!!

2
Cobra: algemene discussie / moderne Daytona
« Gepost op: december 10, 2017, 20:41:28 pm »
We kennen waarschijnlijk allemaal wel goede en minder geslaagde voorbeelden om de Cobra in een modern jasje te steken. Maar het model op deze foto was ik nog niet eerder tegengekomen, een op het eerste gezicht goed geslaagd eerbetoon aan de Daytona Coupe. Meer info en afbeeldingen: http://robson.m3rlin.org/cars/2008-ford-shelby-gr1/#more-87343
Paper Snake / het jubileumnummer komt eraan
« Gepost op: juli 02, 2017, 14:41:11 pm »
Naar aanleiding van ons 25 jarig bestaan zal Papersnake nummer 3 van dit jaar helemaal in feeststemming zijn. We hebben al diverse zaken om erin op te nemen, o.a. een terugblik op de afgelopen 25 jaar. Maar natuurlijk zal ook het grote feest van september een hoofdrol krijgen. Hoewel daarvoor al enkele 'reporters' zijn aangetrokken, toch de oproep om je nu aan te melden om ook een (kleine) bijdrage te doen. We kunnen niet overal bij zijn, dus ben je toch al van plan om wat foto's te maken, meldt je dan svp aan bij redactie@cobraclub.nl om deze ook terug te zien in dit feestnummer. We zoeken in elk geval nog reporters voor de volgende zaken:
- de tourrit
- het quadrijden
- het 4x4 rijden
- rijden met een DTV shredder
- verkennen van het park met de airwheel
- de tapas workshops
- gewoon wat sfeerbeelden
We willen een mooie collage maken van alle foto's, het is dus niet nodig om er 10-tallen toe sturen, maar een leuke selectie van 2 à 3 foto's per onderwerp is prima.
Er is slechts één belangrijk verzoek: de foto's moeten voor 8 september bij de redactie binnen zijn omdat ze dat weekend verwerkt moeten worden!

Meld je nu aan!

4
Cobra Meetings / Re: Laatste pubmeeting van Cobraseizoen 2016
« Gepost op: oktober 02, 2016, 14:18:16 pm »
ik kom er zo aan, maar niet met de Cobra  ;)

5
Cobra Meetings / Spa 6 hours 16-17-18 sept.
« Gepost op: september 05, 2016, 07:26:34 am »
We hebben een aantal kortingsbonnen voor de Spa 6 hours ontvangen, deze zijn beschikbaar voor leden die daar naartoe gaan. Gaat er een groep? dan graag samen (bijv. via deze thread) afstemmen wie de kortingsbonnen verdeeld. Meld je dan even bij mij (via mail naar penningmeester) voor de 12e zodat de bonnen nog tijdig opgestuurd kunnen worden.

6
Cobra Meetings / Re: Club/Pub meeting zondag 5 juli (aangepaste route)
« Gepost op: juli 06, 2015, 11:32:14 am »
Tja, het was best wel druk met één Cobra  :(

Gelukkig was er ook nog een Smart Roadster Coupe  :D

7
Cobra: algemene discussie / Re: Eerste electrische Cobra in Nederland
« Gepost op: maart 28, 2015, 17:15:52 pm »
Ik denk dat er voldoende ruimte is voor alle soorten Cobra's, elektrisch of niet. Er zijn ook mensen die zich kunnen opwinden over kit cars, omdat alleen het 'echte' goed is. Zolang je er plezier aan beleeft, geen gevaar bent voor anderen (en jezelf) en je aan wet- en regelgeving houdt, moet er voor iedere Cobra of ander voertuig/hobby ruimte zijn. Mensen die zich daardoor in het harnas gejaagd voelen, hebben dat aan zichzelf te wijten. Dat is hun eigen emotie en niet een opzettelijke/gerichte actie.

Mijn persoonlijke mening is dat er in de toekomst steeds meer alternatieve energiebronnen zullen komen, of dat nu alleen een andere brandstof is (GTL-benzine, methaan) of een heel nieuw aandrijfconcept (elektrisch, hybride, Flintstone). Het is juist mooi al daarmee de uitstraling en het rijplezier van een pure roadster beschikbaar blijft. Ik ben alleen bang dat de toekomstige regelgeving een eind zal maken aan bepaalde karakteristieke uiterlijke kenmerken, zoals bepaalde harde randen en oppervlakken.

8
Cobra: algemene discussie / Re: Egbert de Boer overleden
« Gepost op: maart 28, 2015, 17:04:03 pm »
Gecondoleerd en veel sterkte.

9
Cobra Meetings / foto's / verslagen gezocht
« Gepost op: augustus 25, 2014, 10:20:40 am »
Met alle activiteiten die al achter de rug zijn, is er vast wel iemand die een mooie foto heeft, of zelfs een paar, waar een paar mooie woorden bijgeschreven kunnen worden. Of het nu alleen een bijschrift is (wie/waar/wanneer) of een klein verhaaltje, alles is welkom voor de nieuwe Paper Snake!!
Dus kijk je DCIM-folder nog eens door en stuur naar de redactie!
En denk niet "dat doe ik morgen wel" of "dit zal vast iemand anders wel doen" want dan wordt de Paper Snake wel erg dun deze keer :-[

10
Cobra Meetings / Re:club meeting 6 juli
« Gepost op: juli 06, 2014, 14:54:51 pm »
ik ben nu in Zaltbommel, niet per Cobra maar om logistieke redenen met de Smart. Het is hier opvallend rustig, dwz alle tafels bezet maar geen Cobra te zien. Ik zie het nog wel een half uurtje af.

gr. Ad vd Burgt

11
The Cobra shop is open / Re:gezocht mooie nette cobra
« Gepost op: september 02, 2013, 08:35:06 am »
Het is met Duitse papieren in principe niet moeilijker of makkelijker om een Cobra op kenteken te krijgen. In elk land heeft de keuringsautoriteit namelijk een eigen bevoegdheid om de identiteit vast te stellen. Daarbij moet je als aanbieder van de auto de gegevens aanleveren waarop de autoriteit kan beslissen. En als je in Nederland komt met papieren uit een willekeurig land  welke 'blijkbaar onjuist' zijn, dan worden die terzijde gelegd en zal de RDW opnieuw de identiteit (en leeftijd) bepalen. Een voorbeeld van 'blijkbaar onjuist': je komt met papieren waarop als fabrikant Dax, Pilgrim, Factory Five, enz. staat met als datum van 1e toelating 1965: toen bestonden deze fabrieken nog niet en dus kan die identiteit niet kloppen!
Let wel: dit geldt als je een auto voor de 1e keer in Nederland op kenteken wilt krijgen. Reeds afgegeven papieren blijven geldig (tenzij men achteraf kan aantonen dat er sprake is geweest van fraude of zo).

Een paar jaar geleden was het anders, toen was elk land verplicht om de identiteit over te nemen van een ander EU-land. En toen had je dus zekerheid dat je Duitse papieren ook in Nederland of België geaccepteerd werden. Maar nu heb je die zekerheid niet! En dat Duitsland een Europees land is maakt dan niet veel uit, er zijn meer Europese landen waar de EU-regels anders zijn uitgelegd of anders toegepast worden.

12
The Cobra shop is open / nog enkele ECM 2012 t-shirts
« Gepost op: september 09, 2012, 20:33:31 pm »
Was je er wel en was je vergeten zo'n mooi ECM-t-shirt te kopen?
Of kon je er niet bijzijn maar wil je toch een mooi aandenken?
Neem dan even contact met me op via de penningmeester mail (penningm... AT cobraclub.nl)

Ik heb nog de volgende maten (wie het eerst komt, het eerst maalt!!)
een paar XXXL
één XXL
één XL
een paar L
en één S
De kosten zijn € 12,- per stuk (net als ter plaatse en in de voorverkoop), verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal (2,50 voor één t-shirt, 3,00 voor 2). Ze hebben een mooi ECM-logo op de linkerborst.
Volg deze link om de afbeelding groot te bekijken, elk lijntje is overgenomen! http://ecm.cobraclub.nl/images/logoecm.jpg

13
Het Cobra café / Re:Iedereen gereed voor komend weekend op ECM in Venray ?
« Gepost op: augustus 27, 2012, 18:22:02 pm »

iemand enig idee hoeveel cobra's er mee doen aan ECM2012 ??


Reken op de zaterdag op ong. 120 Cobra's, of ze ook allemaal tegelijk op de Raceway zijn weet ik niet, er zullen er zeker een aantal tourtochten gaan maken. Voor ECM zijn er een dikke 70 Cobra's ingeschreven en voor de zaterdag nog ruim 50.

PS: mochten hier nog vragen zijn over kaarten: die worden niet vooraf verstuurd, meldt jezelf bij de poort en als blijkt dat je aangemeld was en alles klopt, mag je verder. Bij de infostand zal vervolgens de registratie plaatsvinden en ontvang je je entreebewijs voor alle activiteiten en overige zaken.

Tot vrijdag, zaterdag en/of zondag!

14
Cobra Meetings / Re:Aanmelding ECM 2012 is open !!!!!!
« Gepost op: augustus 26, 2012, 11:37:54 am »
Voor alle deelnemers:
Er worden geen kaarten vooraf toegestuurd, bij het hek wordt je naam gecontroleerd en op basis daarvan ontvang je de toegangsbewijzen en overige zaken. Je toegangsbewijs bepaalt ook tot welke activiteiten je toegang hebt (dagkaart, feest 20 jarig bestaan of heel ECM2012).

15
Cobra Meetings / Re:Aanmelding 20 Jaar CCN is open !!!!!!
« Gepost op: mei 10, 2012, 09:47:15 am »
Even een update:
voor ECM 2012 zitten we inmiddels ruim boven de 100 deelnemers, waaronder een 30 Nederlanders. Voor ons 20 jarig bestaan op zaterdag, hebben we nog steeds een 'schamele' 38 deelnemers, incl. introducees. Dus slechts een kleine 15% van de leden zal deelnemen, inclusief de organisatie!
Dus: kom mee feesten en meld je aan!

Mocht je de zaterdagavond verhinderd zijn maar wel overdag willen komen 'proeven' en/of deelnemen met de dagactiviteiten (leveranciersmarkt, baanactiviteiten, presentaties, info over zelf een Cobra bouwen en kentekenperikelen, enz. enz.) meld je dan even bij ecm@cobraclub.nl voor nadere info!!!

Pagina's: [1] 2 3