Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Wim1952

Pagina's: [1]
1
Het Cobra café / Re: V8 sterft uit
« Gepost op: mei 28, 2019, 11:39:20 am »
Minder worden wel maar uitsterven waag ik te betwijfelen. Het genoemde alternatief een lichte(Re) motor met turbo is geen vergelijk. Net als die 3 cilinders met turbo. Ik moet nog zien hoe lang die meegaan. Je moet toch flink toeren maken. Het nu eenmaal zo dat een zware motor als een V8 of V6 veel minder belast hoeft te worden om een beetje flink vooruit te komen.

2
Voorstellen / Re: Voorstellen
« Gepost op: mei 27, 2019, 09:50:25 am »
Hallo Marcel,
Bedankt voor de interesse. Ik had eerst een groene V6 op het oog. De onderhandelingen met de verkoper verliepen echter zo moeizaam dat het uiteindelijk op niets is uitgelopen. Toen zag ik een blauwe V8 uit 1997 staan met een Ford 351 blok. Ik vond die echter te duur. Het is een Shamrock en Rocco kende de auto. Hij vond hem niet te duur. Dat geloof ik dan wel maar het gaat er ook nog om wat je wil en kan betalen. Toch maar eens gaan kijken. Nadat de prijs tot 2 keer toe flink naar beneden was gegaan heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb hem nu een paar weken en hij voldoet prima. Ik ben nogal lang maar ik kan desondanks vrij goed in en uitstappen. Ook de tunnel is redelijk smal waardoor de voetenruimte heel behoorlijk is zeker omdat het een automaat is. Binnenkort wil ik er nog strepen op (laten) maken. Met de Brabantrit kon ik jammergenoeg vanwege een vakantie niet mee, maar ik hoop binnenkort toch ergens acte de présence te geven.

3
Voorstellen / Voorstellen
« Gepost op: mei 26, 2019, 11:33:52 am »
Beste allemaal,
Ik heb me zojuist aangemeld voor het forum en het lijkt met leuk om mezelf even voor te stellen.
Ik ben Wim Blume, 66 jaar inmiddels, en sinds december 2018 met pensioen. Ik woon in Rijswijk Z-H.
Toen ik 18 werd heb ik eerst mijn motorrijbewijs gehaald. Dat ging toen wel een stuk eenvoudiger dan nu. Oefenvergunning aanvragen, in je eigen wijk rijden, en examen aanvragen. Dat was het.
Ik heb pas op mijn 23e mijn autorijbewijs gehaald en dan eigenlijk alleen nog vanwege het werk.
Ik ben ook lid van een oldtimer bromfiets club “ OBC de Oudcamp” bij mij in het Westland. Elke 2e zaterdag van de maand maken we een rit met minstens 100 bromfietsen. Het vreemde maar ook leuke is dat dit wordt gedoogd. Ik rijd zelf een Zundapp KS 50. Ik heb al een paar jaar een oldtimer en ben via een Jaguar E Type, een Morgan en Mustang nu belandt bij de Cobra. Rocco is mij daarbij erg behulpzaam geweest. Ik hoop met veel plezier aan de clubactiviteiten deel te nemen.

Pagina's: [1]