Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Raymond 1975

Pagina's: [1]
1
Algemene techniek / Re: Benzine lucht in kofferbak
« Gepost op: april 07, 2019, 20:05:45 pm »
Dank  voor de reacties!

Ik ben wel blij dat ik gelukkig niet de enige hierin ben.....
 
De tankdop zit bij mijn Cobra recht boven de tank en ik weet niet waar bij mij de ontluchting zit, iemand een idee waar ik deze kan vinden? Er komen aan de bovenkant van de tank 2 stalen slangen uit. Een gaat naar het benzinefilter en dan naar de brandstofpomp, de andere is afgedopt.... Volgens mij behoort dit de ontluchting te zijn, ik zie namelijk ook geen ontluchting bij de brandstofpomp.

groet Raymond

2
Algemene techniek / Benzine lucht in kofferbak
« Gepost op: april 06, 2019, 13:31:53 pm »
Sinds kort ben ik de trotse eigenaar geworden van een Pilgrim. Bij de proefrit merkte ik al op dat de de auto erg naar benzine rook, de vorige eigenaar gaf ander dit waarschijnlijk kwam door het stationair in de garage waar hij gestald stond.... Ik had mijn vraagtekens hier al bij, maar goed.
De auto is nu een aantal weken in mijn bezit en de benzine geur blijft, met name in de de kofferbak. Weten jullie waar ik mijn zoektocht moet beginnen? Ik zie geen lekkage o.i.d. ik vermoed dat het met de ontluchting het maken heeft, maar ben hier niet in onderlegd. Graag jullie advies wat ik hier in kan doen.

Groet Raymond

3
Voorstellen / Re: Voorstellen Raymond
« Gepost op: april 03, 2019, 21:08:54 pm »
Naar een lange zoektocht is het gelukt!!

En heb ik kortgeleden een mooie Pilgrim V8 lhd gekocht. Super blij mee! Ik zal binnenkort de eerste foto's delen!

Groet Raymond

4
Voorstellen / Re: Voorstellen Raymond
« Gepost op: november 15, 2017, 21:20:18 pm »
Hallo Resik,

Ik heb al wel een paar mooie cobra's gezien, ook hier op het forum. Maar wil mij zelf wel goed inlezen voordat ik een stap doe en hier later misschien spijt van krijg, of een hoop onvoorziene kosten voor de kiezen krijg.


5
Voorstellen / Voorstellen Raymond
« Gepost op: oktober 21, 2017, 16:54:10 pm »
Hallo,

Hierbij wil ik mij zelf ook even voorstellen. Ik ben Raymond Warner 42 jaar en kom uit Deventer. Ik ben ook al jaren gek van cobra's. Ik heb als hobby menig auto gehad waaronder de laatste 7 jaar een impreza wrx. Deze heb ik recentelijk verkocht en wil mij nu oriƫnteren op een cobra. De voorkeur is een lhd v8 blauw of zwart. Mochten jullie wat weten dan zijn tips altijd welkom!

Groet Raymond

Pagina's: [1]