Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - cobra-man

Pagina's: [1]
1
Paper Snake / SPOED: Cobra's in het wild gezocht
« Gepost op: februari 02, 2019, 16:03:02 pm »
We zoeken met spoed een mooi plaatje van een Cobra op een bijzondere stek, in bijzonder gezelschap of gewoon een bijzondere foto voor de rubriek Cobra in het wild!

NIET DOEN: in het forum reageren, we willen het voor de lezers van de Paper Snake graag als verrassing houden
WEL DOEN: de foto met - heel kort - wie, wat, waar sturen naar redactie@cobraclub.nl

en ... niet uitstellen, reageer nu!

Namens de redactie bij voorbaat bedankt!!

2
Cobra: algemene discussie / moderne Daytona
« Gepost op: december 10, 2017, 20:41:28 pm »
We kennen waarschijnlijk allemaal wel goede en minder geslaagde voorbeelden om de Cobra in een modern jasje te steken. Maar het model op deze foto was ik nog niet eerder tegengekomen, een op het eerste gezicht goed geslaagd eerbetoon aan de Daytona Coupe. Meer info en afbeeldingen: http://robson.m3rlin.org/cars/2008-ford-shelby-gr1/#more-87343
Paper Snake / het jubileumnummer komt eraan
« Gepost op: juli 02, 2017, 14:41:11 pm »
Naar aanleiding van ons 25 jarig bestaan zal Papersnake nummer 3 van dit jaar helemaal in feeststemming zijn. We hebben al diverse zaken om erin op te nemen, o.a. een terugblik op de afgelopen 25 jaar. Maar natuurlijk zal ook het grote feest van september een hoofdrol krijgen. Hoewel daarvoor al enkele 'reporters' zijn aangetrokken, toch de oproep om je nu aan te melden om ook een (kleine) bijdrage te doen. We kunnen niet overal bij zijn, dus ben je toch al van plan om wat foto's te maken, meldt je dan svp aan bij redactie@cobraclub.nl om deze ook terug te zien in dit feestnummer. We zoeken in elk geval nog reporters voor de volgende zaken:
- de tourrit
- het quadrijden
- het 4x4 rijden
- rijden met een DTV shredder
- verkennen van het park met de airwheel
- de tapas workshops
- gewoon wat sfeerbeelden
We willen een mooie collage maken van alle foto's, het is dus niet nodig om er 10-tallen toe sturen, maar een leuke selectie van 2 à 3 foto's per onderwerp is prima.
Er is slechts één belangrijk verzoek: de foto's moeten voor 8 september bij de redactie binnen zijn omdat ze dat weekend verwerkt moeten worden!

Meld je nu aan!

4
Cobra Meetings / Spa 6 hours 16-17-18 sept.
« Gepost op: september 05, 2016, 07:26:34 am »
We hebben een aantal kortingsbonnen voor de Spa 6 hours ontvangen, deze zijn beschikbaar voor leden die daar naartoe gaan. Gaat er een groep? dan graag samen (bijv. via deze thread) afstemmen wie de kortingsbonnen verdeeld. Meld je dan even bij mij (via mail naar penningmeester) voor de 12e zodat de bonnen nog tijdig opgestuurd kunnen worden.

5
Cobra Meetings / foto's / verslagen gezocht
« Gepost op: augustus 25, 2014, 10:20:40 am »
Met alle activiteiten die al achter de rug zijn, is er vast wel iemand die een mooie foto heeft, of zelfs een paar, waar een paar mooie woorden bijgeschreven kunnen worden. Of het nu alleen een bijschrift is (wie/waar/wanneer) of een klein verhaaltje, alles is welkom voor de nieuwe Paper Snake!!
Dus kijk je DCIM-folder nog eens door en stuur naar de redactie!
En denk niet "dat doe ik morgen wel" of "dit zal vast iemand anders wel doen" want dan wordt de Paper Snake wel erg dun deze keer :-[

6
The Cobra shop is open / nog enkele ECM 2012 t-shirts
« Gepost op: september 09, 2012, 20:33:31 pm »
Was je er wel en was je vergeten zo'n mooi ECM-t-shirt te kopen?
Of kon je er niet bijzijn maar wil je toch een mooi aandenken?
Neem dan even contact met me op via de penningmeester mail (penningm... AT cobraclub.nl)

Ik heb nog de volgende maten (wie het eerst komt, het eerst maalt!!)
een paar XXXL
één XXL
één XL
een paar L
en één S
De kosten zijn € 12,- per stuk (net als ter plaatse en in de voorverkoop), verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal (2,50 voor één t-shirt, 3,00 voor 2). Ze hebben een mooi ECM-logo op de linkerborst.
Volg deze link om de afbeelding groot te bekijken, elk lijntje is overgenomen! http://ecm.cobraclub.nl/images/logoecm.jpg

7
Het Cobra café / berekening kentekenbelasting 2012
« Gepost op: december 19, 2011, 13:26:36 pm »
Voor alle geïnteresseerden:
wil je in 2012 je Cobra op kenteken zetten en je wilt weten hoeveel je voor het kenteken mag afrekenen, dan heb ik een eenvoudig Excel-sheetje gemaakt, dit kan je hier downloaden:
http://cobra.cobraman.eu/images/kentekenbelasting.xlsx
Voor oudere Excel-versies (als de bovenste link als een zip-bestand verschijnt):
http://cobra.cobraman.eu/images/kentekenbelasting.xls

Ook als je al een kenteken hebt en je wilt weten wat deze kosten voor jou zouden zijn, dan kan je er snel en berekening aan wagen. Het is alleen geschikt voor benzine. Je hebt het kentekengewicht, het vermogen en je catalogusprijs (= ongeveer de bouwprijs) nodig en is geschikt voor schakel- en automatische bakken.
(typisch: automaat is volgens deze berekening voor relatief lichte auto's zuiniger dan hand??)

Voor mij zou de rekening ruim 90??? van de bouwprijs zijn!!

8
Algemene techniek / elektronische snelheidsmeter 'doet raar'
« Gepost op: oktober 01, 2011, 14:04:03 pm »
Ik heb mijn mechanische snelheidsmeter van de Mustang vervangen door een elektronische. Ik tap het signaal af van de steker die de cruise control unit aanstuurde, dit bevat een rpm-signaal rechtstreeks van het opname-element op de uitgaande as (dit gaat ook naar de ECM). Ik heb een signaal (ben nog aan het kalibreren) maar als ik schakel (of ontkoppeld rij) dan slaat de naald van de meter wild om zich heen. Heeft iemand enig idee waardoor dit veroorzaakt kan worden?
Gegevens: alle techniek van Ford Mustang '87, behalve snelheidsmeter: Caerbond (www.caigauge.com).

Ad van der Burgt

9
De commerciële Cobra shop / Nieuw ledenvoordeel
« Gepost op: juni 12, 2011, 10:03:04 am »
Nu eens iets heel anders dan Cobra's, onderdelen of andere hardware. Via één van onze leden kunnen we nieuw ledenvoordeel (25% !!) aanbieden om je te beschermen tegen HARDware: gehoorbescherming!

Zie de informatie op de sponsorpagina: http://www.cobraclub.nl/home/sponsors.html#makker

Voorkom dat je ook 's avonds nog overal de fluittoon van gierende turbo's en compressors hoort en maak gebruik van dit 25% ledenvoordeel!

Groeten,
Ad van der Burgt
penningmeester

10
The Cobra shop is open / De CCN-webshop is open
« Gepost op: mei 21, 2011, 21:23:06 pm »
In navolging op de Cobra poloshirts is door meerdere personen verzocht of er opnieuw besteld kan worden. En om de administratie eromheen wat te vereenvoudigen, hebben we nu een heuse webshop!
http://www.cobraclub.nl/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=1
Met naast de polo-shirts ook t-shirts en in de toekomst mogelijk nog andere artikelen.

We proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden maar gaan voor kwaliteit boven de laagste prijs. De prijzen zijn kostendekkend, dus zonder winstoogmerk. Verzendkosten worden apart in rekening gebracht. Betaling moet vooraf plaatsvinden en bestelling is alleen mogelijk voor CCN-leden.

Heb je ideeën of opmerkingen, laat het weten. Ik zoek ook nog mensen die de webshop actief willen ondersteunen met wat administratieve zaken. Heb je interesse, laat het dan weten!

Groeten,
Ad van der Burgt
penningmeester@cobraclub.nl

11
Cobra: algemene discussie / Gezocht: avonturiers
« Gepost op: januari 03, 2009, 11:12:21 am »
Als plaatsvervangend secretaris kreeg ik onderstaand bericht door over een AC Bristul uit Venezuela met een fors aantal foto's, waarvan ik er 2 heb geselecteerd. Dus ben je avontuurlijk ingesteld, deert de kredietkrisis jou niet of heb jij die jackpot uit de oudejaarsloterij, neem dan contact met me op voor het hele bericht.

"attached are some pictures of an AC BRISTOL that may interest you, the car is in state of restoration and is in Venezuela. If you wish to make an offer, please do not hesitate to contact me."


Aluminium body:

43,79 KB

Frame:

45,57 KB

12
The Cobra shop is open / Ford 5.0 injectie onderdelen
« Gepost op: juni 08, 2008, 15:10:27 pm »
Ik heb nog enkele onderdelen van een Ford 5.0 / 302 blok, o.a. onderste en bovenste inlaatspruitstuk, injectoren en computer. Geschikt voor ombouw carburatie naar injectie.

Tevens draagarmen Mustang '87-'93 achteras (gratis).

ad@cobraman.eu

Pagina's: [1]