Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Diagnoramix

Pagina's: [1]
1
Voorstellen / Roland heeft zich aangemeld
« Gepost op: januari 08, 2018, 09:53:52 am »
Beste Cobra liefhebbers,

Ik heb me aangeraden op advies van een vriend omdat ik twijfel om een nieuw project te starten.

Ik ben sinds 1989 een enorme Viper fanaat. Heb er inmiddels 3 staan. De originele 1992 RT/10 waarmee het allemaal begon, een RT/10 uit 2001 met een hele mooie kleurencombinatie (Sapphire Blue Pearl met cognac kleurig interieur) die net 2700 miles gelopen heeft en tot slot een 2006 SRT-10 in Crystal Slate Pearl.

Nu heb ik sinds de zomer een volledige SRT-10 in parts liggen. Letterlijk de hele auto zonder de carrosseriepanelen. Deze was betrokken in ene ongeval waarbij het koetswerk zwaar toegetakeld werd. Het frame heeft op 1 balk links voor een buiging wat nog perfect te repareren is. De ophanging, motor, versnellingsbak, differentieel etc zijn allemaal in orde. Ik had eerst het idee om die Viper terug op te bouwen maar dacht dan ineens aan de cobra die nog steeds mist in de collectie. Ik hoop dan ook de nodige info te vergaren om te zien of ik een cobraproject ga aanvatten of gewoon alles verkoop.

mvg, Roland

Pagina's: [1]