Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Raymond 1975

Pagina's: [1]
1
Algemene techniek / Benzine lucht in kofferbak
« Gepost op: april 06, 2019, 13:31:53 pm »
Sinds kort ben ik de trotse eigenaar geworden van een Pilgrim. Bij de proefrit merkte ik al op dat de de auto erg naar benzine rook, de vorige eigenaar gaf ander dit waarschijnlijk kwam door het stationair in de garage waar hij gestald stond.... Ik had mijn vraagtekens hier al bij, maar goed.
De auto is nu een aantal weken in mijn bezit en de benzine geur blijft, met name in de de kofferbak. Weten jullie waar ik mijn zoektocht moet beginnen? Ik zie geen lekkage o.i.d. ik vermoed dat het met de ontluchting het maken heeft, maar ben hier niet in onderlegd. Graag jullie advies wat ik hier in kan doen.

Groet Raymond

2
Voorstellen / Voorstellen Raymond
« Gepost op: oktober 21, 2017, 16:54:10 pm »
Hallo,

Hierbij wil ik mij zelf ook even voorstellen. Ik ben Raymond Warner 42 jaar en kom uit Deventer. Ik ben ook al jaren gek van cobra's. Ik heb als hobby menig auto gehad waaronder de laatste 7 jaar een impreza wrx. Deze heb ik recentelijk verkocht en wil mij nu oriƫnteren op een cobra. De voorkeur is een lhd v8 blauw of zwart. Mochten jullie wat weten dan zijn tips altijd welkom!

Groet Raymond

Pagina's: [1]